Торти
Торт із фруктами й желатином
Інгредієнти:
Яйця - 3 Штуки
Цукор - 1,5 склянки (0,5 склянки - в тісто, інше - для желе)
Борошно - 1 Стакан
Сода - 1 Чайна ложка
Апельсин - 3 Штуки
Мандарин - 3 Штуки
Ананаси консервовані - 150 Грам
Банан - 1 Штука
Желатин - 50 Грам
Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Сметана - 900 Грам
Як приготувати "Торт із фруктами й желатином"
Желатин замочуємо в холодній воді відповідно до інструкції на упаковці.
Збиваємо яйця з цукром і содою. Потім додаємо борошно і гарненько збиваємо , щоб не було грудочок.
Виливаємо тісто у форму і випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 15-20.
Готовий бісквіт нарізати на невеликі шматочки.
Очистити фрукти. Апельсини нарізати кружечками, мандарини розібрати на дольки.
Ананас і банан нарізати кубиками.
Набряклий желатин розтопити і остудити. Сметану добре збити з цукром, додати ванільний цукор і,
продовжуючи збивати, тонкою цівкою влити розчин желатину. Добре збити!!!!
Дно форми вистилаємо харчовою плівкою і красиві розкладаємо підготовлені фрукти.
Потім викладаємо частину бісквітних шматочків і частина фруктів.
Залити половиною сметанного желе. Потім знову викласти шматочки бісквіта і фрукти.
Залити желе і поставити торт в холодильник. Застигає торт години 4.