Вітаємо Вас на сайті Chocolate cake учениці 11-А Шутяк Аліни
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Торти

Торт із фруктами й желатином

Інгредієнти:    

Яйця - 3 Штуки     

Цукор - 1,5 склянки (0,5 склянки - в тісто, інше - для желе)     

Борошно - 1 Стакан     

Сода - 1 Чайна ложка     

Апельсин - 3 Штуки     

Мандарин - 3 Штуки    

Ананаси консервовані - 150 Грам     

Банан - 1 Штука     

Желатин - 50 Грам     

Ванільний цукор - 1 Чайна ложка     

Сметана - 900 Грам

 

Як приготувати "Торт із фруктами й желатином"

Желатин замочуємо в холодній воді відповідно до інструкції на упаковці.

Збиваємо яйця з цукром і содою. Потім додаємо борошно і гарненько збиваємо , щоб не було грудочок.

Виливаємо тісто у форму і випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 15-20.

Готовий бісквіт нарізати на невеликі шматочки.

Очистити фрукти. Апельсини нарізати кружечками, мандарини розібрати на дольки.

Ананас і банан нарізати кубиками.

Набряклий желатин розтопити і остудити. Сметану добре збити з цукром, додати ванільний цукор і,

продовжуючи збивати, тонкою цівкою влити розчин желатину. Добре збити!!!!

Дно форми вистилаємо харчовою плівкою і красиві розкладаємо підготовлені фрукти.

Потім викладаємо частину бісквітних шматочків і частина фруктів.

Залити половиною сметанного желе. Потім знову викласти шматочки бісквіта і фрукти.

Залити желе і поставити торт в холодильник. Застигає торт години 4.